Joi, 22 martie 2018, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Fetești a organizat un atelier de lucru, pentru confecționarea de afișe cu mesaje PRO-VIAȚĂ, PRO-FAMILIE, ce vor fi purtate de către participanți în ,,Marșul pentru viață!”, organizat în data de 24 martie 2018, în Municipiul Fetești.

Părintele Jugănaru Florin, de la Parohia Sfântul Sava – Săveni, Protopopiatul Fetești, le-a vorbit copiilor prezenți la acțiune despre întemeierea familiei creștine, cea dintâi familie fiind întemeiată în Rai, având ca preot și martor pe Însuși Dumnezeu: ,,Și a făcut Dumnezeu pe om, după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat și femeie. Și Dumnezeu i-a binecuvântat, zicând: creșteți și vă înmulțiți și umpleți pământul’’(Fac. 1, 27-28).

Sub îndrumarea doamnei asistent social Stanchi Laura, care le-a vorbit despre importanța vieții și a familiei creștine, copiii proveniți din familii aflate în situații de dificultate, beneficiare de servicii sociale, au desenat, au colorat și au scris mesaje despre familie, viață și copii. Pentru ei familia reprezintă locul unde ei se simt iubiți și importanți.

Activitatea a fost dedicată Anului Omagial 2018, de la nivelul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, al Familiei Creștine.

A consemnat STANCHI LAURA-ALINA, asistent social- Protopopiatul Fetești

Related Posts

Sari la conținut