Seară de colinde – ediția a II-a

Biserica parohială cu hramul Adormirea Maicii Domnului din Protopopiatul Fetești, a fost în ziua de 17 decembrie 2017, gazda celei de a II-a ediții a Concertului de colinde: Seară de colinde.

În această seară frumoasă cei prezenți la concert au făcut o călătorie imaginară, prin negura veacurilor demult apuse, când Dumnezeu a trimis în lume pe Unicul Său Fiu, pentru mântuirea noastră a tuturor, cu ajutorul colindelor interpretate de grupurile de copii de la Parohiile: Movila, Ștefan cel Mare, Luciu, Fetești-Dudești, Școala Gimnazială Aurel Vlaicu Fetești, Palatul Elevilor Fetești, Grupul „Sătucul de la Gura Ialomiței”, Liceul Tehnologic Anghel Saligny Fetești și Școala Gimnazială Radu Vodă Fetești.

În deschiderea concertului de colinde, Părintele Protopop Marian Pătărlăgeanu, le-a vorbit celor prezenți, despre tradiția colindelor care ne vestesc apropiata Naștere a Mântuitorului nostru Iisus Hristos, acestea creând o atmosferă de bucurie și un farmec cu totul specifice în trăirea religioasă.

La eveniment au participat autorități locale și centrale în frunte cu domnul primar Gafițoiu Sorin, al Primăriei Municipiului Fetești, care le-a mulțumit organizatorilor pentru frumoasa „Seară de colinde”.

Cei prezenți la eveniment au ascultat și colindele interpretate de Corala „Sfântul Apostol Andrei”, a Protopopiatului Fetești, dirijată de Părintele Ion Florin, de la Parohia Țăndărei Gară II, care ne-au introdus în atmosfera plină de liniște și pace a Crăciunului.

Toți colindătorii au primit din partea Moșului, prezent și el la eveniment, pachete cu dulciuri.

A consemnat asistent social STANCHI LAURA-ALINA, Protopopiatul Fetești.

Related Posts

Sari la conținut