Sfântul Ierarh Nectarie – ocrotitor al Parohiei Fetești Gară II

În cinstea Sfântului Ierarh Nectarie – făcătorul de minuni, la biserica parohială cu hramul „Adormirea Maicii Domnului” Parohia Fetești Gară II s-a săvârșit miercuri 8 noiembrie 2017 slujba Vecerniei unită cu Litia și Acatistul Sfântului.

Slujbele închinate Sfântului Nectarie au continuat a doua zi cu Utrenia și Sfânta Liturghie săvârșită de preoți din cercul Pastoral Misionar – Fetești sub protia Preacucernicului Părinte Protopop Marian Pătărlăgeanu. După Sfânta Liturghie au fost sfințite cele două troițe din curtea bisericii parohiale închinate Sfântului Ierarh Nectarie și Sfântului Mare Mucenic Efrem cel Nou.

Joi 9 noiembrie 2017 după amiază programul de rugăciune a continuat cu Taina Sfântului Maslu pentru cei bolnavi trupește și sufletește, care cu credinţă au venit sa-I ceară Sfântului ajutor, știindu-L că este grabnic ajutător și mare făcător de minuni.

Cuvântul de învăţătură fost ţinut de preotul Manolache Victor, care a vorbit despre virtuţile Sfântului și despre puterea tămăduitoare pe care acesta a primit-o de la Dumnezeu, iar Preacucernicul Părinte Marian Pătărlăgeanu Protopop al Protopopiatului Fetesti i-a binecuvântat pe credincioșii prezenți la slujbă și i-a îndemnat să aibă evlavie la Maica Domnului și la Sfântul Ierarh Nectarie.

A consemnat Preot II Niţă Lucian, Parohia „Adormirea Maicii Domnului” Fetești Gară II , Protopopiatul Fetești.

Related Posts

Sari la conținut