Spectacol omagial cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice

Vineri, 29 septembrie 2017, la Casa de Cultură a Municipiului Fetești, a avut loc tradiționalul spectacol omagial susținut cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită în fiecare an la data de 1 octombrie.

Evenimentul a fost organizat de Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Fetești în parteneriat cu: Casa de Cutură a Municipiului Fetești, Primăria Municipiului Fetești și Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Fetești și a cuprins momente de muzică ușoară, poezie, dans modern și dans popular, toate acestea fiind pregătite cu mare drag de generația tânără, ca semn de respect și prețuire pentru persoanele în vârstă.

Invitat la acest eveniment a fost domnul Sorin Gafițoi – Primar al Primăriei Municipiului Fetești, care le-a adresat celor prezenți un cuvânt de mulțumire pentru contribuția lor în comunitatea locală, dar și un sincer și călduros ,,La mulți ani!’’, pentru această zi aniversară.

În încheiere doamna profesor pensionar Tănăsie Vesa, a împărtășit celor prezenți din sfaturile și cunoșințele pe care le-a adunat într-o viață de om, subliniind importanța frumoasei vârste ,,a înțelepciunii’’.

Organizarea în fiecare an a acestui eveniment vine ca o dovadă vie de recunoaștere și prețuire față de persoanele vârstnice.

A consemnat asistent social STANCHI LAURA-ALINA, Protopopiatul Fetești.

Related Posts

Sari la conținut