Şedinţă administrativă lunară cu preoţii din Protopopiatul Fetești

Marți, 18 Iulie 2017, s-a desfăşurat la sediul Protopopiatului Fetești şedinţa administrativă lunară a preoţilor. În cadrul acestei şedinţe a participat ca delegat din partea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, preacuviosul părinte Arhimandrit Rafail Mîț, vicar eparhial.

După ce a fost rostită rugăciunea Împărate Ceresc…, preacucernicul părinte Pătărlăgeanu Marian, Protopop de Fetești, a comunicat preoţilor adresele pe fiecare sector și parohie în parte primite de la Centrul Eparhial. S-a adus la cunoștință faptul că s-a luat act de diferitele aspecte și probleme întâlnite în parohii.

Preacucernicul părinte Petre Niculae, preot IV la parohia Sfântul Ilie Fetești a susținut referatul „Despre pelerinaje și procesiuni”.

Preacuviosul părinte Arhimandrit Rafail Mîț, vicar eparhial, a făcut o analiză economică a debitelor și a adus lămuriri legate de problemele administrative ale parohiilor.

Doamna Stanchi Laura de la Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Fetești a comunicat preoților ultimele adrese din partea Centrului Eparhial.

Şedinţa administrativă s-a încheiat cu rugăciunea Cuvine-se cu Adevărat.

A consemnat Secretarul de Protopopiat, preotul Adrian Marian.

Related Posts

Sari la conținut