Voluntariat pentru persoanele vârstnice

Vineri, 13 mai 2016, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Fetești, a organizat, în parteneriat cu Parohia Sfinții Voievozi-Țăndărei, Complexul de Servicii Sociale Țăndărei și Școala Gimnazială Constantin Gurgu, nr.2– Luciu, o activitate de voluntariat dedicată persoanelor vârstnice beneficiare de servicii sociale oferite de Complex.

Ansamblul de dansuri și cântece populare Grâușorul, coordonat de doamna instructor Cloșcă Domnița, le-a făcut ziua mai frumoasă prin cântece și voie bună, celor 31 de persoane vârstnice, găzduite în cadrul Complexului.

Doamna Stanchi Laura- asistent social în cadrul Protopopiatului Fetești, le-a vorbit copiilor despre importanța actului de voluntariat, despre cum se pot implica în acest tip de activități, dar și despre sentimentul pe care îl trăiesc atunci când săvârșesc binele în mod necondiționat.

În cadrul acestei activități, au mai luat cuvântul Părintele Alecu Vasile-Paroh la Parohia Sfinții Voievozi, Țăndărei și doamna Nedelcu Valentina, director în cadrul Complexului de Servicii Sociale, care a mulțumit organizatorilor pentru această inițiativă, invitându-i și cu alte ocazii pentru desfășurarea unor astfel de activități.

La sfârșit toți membrii ansamblului Grâușorul, au primit din partea Biroului de Asistență Socială-Protopopiatul Fetești, cărți de rugăciuni.

A consemnat asistent social STANCHI LAURA-ALINA, Protopopiatul Fetești

Related Posts

Sari la conținut