„Sfinții Împărați Constantin și Elena” ocrotitorii Liceului Tehnologic Anghel Saligny din Fetești

Vineri, 20 mai 2016, elevii din cadrul Liceului Tehnologic Anghel Saligny din Fetești și-au cinstit ocrotitorii „Sfinții Împărați Constantin și Elena” într-o gală de sărbătoare. Invitații principali de la această sărbătoare au fost: domnul Catrinoiu Gheorghe, Primar al Municipiului Fetești și doamna profesoară Barcari Luminița Inspector Școlar General al Inspectoratului Școlar Județean Ialomița.

Simpozionul a început cu oficierea slujbei de Te Deum, de către preacucernicii preoți Dicianu Florian, Marian Adrian, Manolache Victor și Păun Nicolae.

Programul a continuat cu o prezentare istorică powerpoint a doamnei profesoare de istorie Oloieru Adriana, urmată fiind de cuvântul părintelui Manolache Victor care a punctat importanța religioasă a praznicului Sfinților Împărați Constantin și Elena” ocrotitorii Liceului Tehnologic Anghel Saligny din Fetești. În continuarea evenimentului elevii clasei a II-a coordonați de doamna Fulger Manuela au susținut o sceneta „Sfinții Împărați Constantin și Elena” și un colaj de cântece populare.

Doamnele profesoare Bobu Alina, Sârbu Mihaela, Chirchin Roze Mari împreună cu elevi ai Liceului Tehnologic Anghel Saligny din Fetești au susținut mai multe momente artistice: cântec și dans popular, vals vienez, moment francofon și o piesă „Much ado about William” premiată la Festivalul Județean Shakespear We Love.

A consemnat Preotul Marian Adrian, Secretarul Protopopiatului Fetești

Related Posts

Sari la conținut