Spiritul Sfânt al Sărbătorii Nașterii Domnului, nu putea trece fără ca Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Fetești, să nu aducă un stop de bucurie celor mici sau celor aflați în nevoie, în aceste zile de sărbătoare.

Astfel, s-au desfășurat mai multe acțiuni care să marcheze cum se cuvine venirea Crăciunului:

În data de 18.12.2015, cei 15 copii de etnie rromă, beneficiari de servicii sociale oferite în cadrul Proiectului Pentru o viață mai bună!, demarat în parteneriat cu Școala Mihai Viteazul Fetești, au prezentat un mic program artistic cu colinde și poezii dedicate apropiatei Nașteri a Domnului Iisus Hristos.

Pentru programul lor frumos pregătit cu mare drag, ei au primit și vizita Moșului, care le-a oferit pachete cu dulciuri. Copiii au fost foarte încântați de vizita Moșului.

În peioada 17-23.12.2015, asistentul social din cadrul Protopopiatului Fetești, a vizitat un număr de 15 persoane aflate în situații de dificultate, oferindu-le pachete cu alimente de bază și dulciuri, pentru a se putea bucura cum se cuvine de Marea Sărbătoare a Crăciunului.

În data de 22.12.2015, un grup de colindători de la Parohia Sfântul Dumitru-Ștefan ce Mare, coordonat de Preacucernicul Părinte Tudora Ioan, a colindat sediul Protopopiatului Fetești.

La această acțiune au participat și beneficiari de servicii sociale oferite în cadrul Biroului de Asistență Socială-Protopopiatul Fetești ( copii și adulți), primind și vizita Moșului care le-a adus pachete cu dulciuri, dar și zâmbete și un strop de fericire, care s-a citit pe chipul acestor copii nevinovați.

Acțiunile s-au dorit a fi unele de mângâiere, de bucurie și lumină oferite în prejma marelui praznic al Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos.

A consemnat asistent social STANCHI LAURA-ALINA, Protopopiatul Fetești

Related Posts

Sari la conținut