În data de 17.11.2015, a avut loc la sediul Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară Fetești activitatea cu caracter preventiv: ,,Tutunul poate ucide!’’.

Activitatea a marcat Ziua Națională fără tutun, care se desfășoară în fiecare an în a treia zi de joi din luna noiembrie.

Scopul acțiunii a fost acela de informare și sensibilizare în rândul elevilor de liceu, cu privire la riscurile consumului de tutun, precum și încurajarea desfășurării activităților și a factorilor de decizie de a lua măsuri stricte în privința comercializări produselor din tutun.

Doamna inspector Ana-Maria Dănilă, din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Ialomița a folosit ca și material informativ un filmuleț în care era prezentat un experiment demonstrativ despre efectele fumatului asupra organismului.

Asistentul social din cadrul Biroului de Asistență Socială al Protopopiatului Fetești a participat la această activitate în calitate de partener.

La sfârșitul activității elevii au format echipe de lucru și au lucrat pe studiu de caz, au creat propriile afișe ,,anti-fumat’’ și au completat chestionare care le-au fost puse la dispoziție de către cadrele didactice.

A consemnat asistent social STANCHI LAURA-ALINA-Protopopiatul Fetești

Related Posts

Sari la conținut