Dezbatere proiect : ,,Solidar-recunoaștere și demnitate pe piața muncii din Regiunea Sud-Muntenia’’

Joi, 14 mai 2015, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Fetești, reprezentat de doamna asistent social Stanchi Laura, a participat în calitate de invitat, la un atelier de lucru în cadrul proiectului : ,,Solidar-recunoaștere și demnitate pe piața muncii din Regiunea Sud-Muntenia’’.

Această invitație a venit din partea Asociaței Centrul de Resurse și Informații pentru Profesiuni Sociale-CRIPS, prin domnul Niță George-reprezentat local al organizației.

În cadrul acestui atelier de lucru, a fost prezentat obiectivul general al acestui proiect, și anume : facilitarea accesului la formare și integrare a persoanelor vulnerabile pe piața muncii (în special a celor provenite din comunități rurale sau izolate), în scopul evitării excluziunii sociale, marginalizării și discriminării, prin implementarea de măsuri active care să asigure șanse egale în integrare pe piața muncii.

În cadrul acestui atelier de lucru au fost prezentate : activitățile din cadrul proiectului, grupul țintă, precum și localitățile din care au fost selectate persoanele beneficiare.

Aconsemnat asistent social STANCHI LAURA-ALINA-Protopopiatul Fetești

Related Posts

Sari la conținut