COMEMORAREA MARELUI POET NAȚIONAL MIHAI EMINESCU

Astăzi, 15 ianuarie 2014, se împlinesc 165 de ani de la nașterea marelui poet național Mihai Eminescu -,,Luceafărul poeziei românești’’.

Cu această ocazie, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Fetești, în colaborare cu Casa de Cultură a Municipiului Fetești și Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Fetești, a organizat o manifestare culturală dedicată marelui poet național.

În cadrul acestei manifestări culturale a avut loc un moment poetic realizat și susținut de către elevii Liceului Tehnologic de Industrie Alimentată, elevii de la Școala Generală nr. 4 Fetești, precum și copii beneficiari de servicii sociale din cadrul Biroului de Asistență Socială al Protopopiatului Fetești, coordonați de doamna asistent social Stanchi Laura.

La sfârșitul acțiunii toți copiii prezenți la acțiune au primit culegeri de limba română din partea Biroului de Asistență Socială al Protopopiatului Fetești.

Astfel, în fiecare an pe data de 15 ianuarie, prin organizarea acestor manifestări dedicate marelui poet, Mihai Eminescu ajunge la inimile celor care îl omagiază.

A consemnat asistent social STANCHI LAURA-ALINA-Protopopiatul Fetești

Related Posts

Sari la conținut