„Icoana din sufletul copilului” la parohia Ştefan cel Mare

Marți, 15 aprilie 2014, în marţea din Săptămâna Patimilor, la parohia Sf Dumitru din Ştefan cel Mare, Protopopiatul Feteşti, Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor, a avut loc a VII – a ediţie a concursului “Icoana din sufletul copilului” organizată de doamna Tudora Rodica, educatoare la Grădiniţa cu program normal, din comuna Ştefan cel Mare, judeţul Călăraşi, în cadrul activităţii extracurriculare.

Preotul paroh, împreună cu elevii şcolii generale cu clasele I-VIII “Marin Dragoş” director Popa Vasilică, au fost parteneri în acest proiect. Ca noutate, o plăcută surpriză ne-au oferit-o copiii din familiile defavorizate, cu frumoase lucrări, îndrumaţi de noua angajată a parohiei, pe post de asistent social, ca specializare şi pe cea de profesor de desen, doamna Duţu Lorena-Ana. Lucrările au fost jurizate de doamna Stanchi Laura-Alina, asistent social în cadrul Biroului de Asistenţă Socială al Protopopiatului Feteşti şi de domnul Pandea Nicolae, primarul comunei.

Au fost oferite diplome şi cadouri religioase premianţilor şi dulciuri spre satisfacţia şi bucuria tuturor celor mici.

În încheiere, preotul paroh Ioan Tudora a vorbit persoanelor prezente despre însemnătatea icoanelor, despre Patimile Domnului şi bucuria Învierii.

Related Posts

Sari la conținut