Şedinţă administrativă lunară cu preoţii din Protopopiatul Fetești

Marți, 11 martie 2014, s-a desfăşurat la sediul Protopopiatului Fetești şedinţa administrativă lunară a preoţilor. În cadrul acestei şedinţe a participat ca delegat din partea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, preacucernicul părinte Consilier Manuel Rusu, Sectorul Cultural.

După ce a fost rostită rugăciunea Cu noi este Dumnezeu…, preacucernicul părinte Marian Pătărlăgeanu, Protopop de Fetești, a dat cuvântul preacucernicului părinte Borza Mihail, parohia Luciu, care a prezentat în linii mari viața și importanța Martirilor Brâncoveni în istoria română.

Preacucernicul părinte Marian Pătărlăgeanu a comunicat preoţilor adresele pe fiecare sector și parohie în parte primite de la Centrul Eparhial. S-a adus la cunoștință faptul că s-a luat act de diferitele aspecte și probleme întâlnite în parohii.

Preacucernicul Părinte Consilier Manuel Rusu a adus lămuriri legate de referatul prezentat și a comunicat adresele de la Centrul Eparhial pentru o mai bună implementare a acestora în teren.

S-au completat și adus diferite situații în scris privitoare la activitatea socială din parohii, filantropică, culturală și administrativă pentru februarie 2014.

Şedinţa administrativă s-a încheiat cu rugăciunea Cuvine-se cu Adevărat.

Related Posts

Sari la conținut