Hramul Parohiei Sfinţii Voievozi – Ţăndărei

Joi, 14 noiembrie 2013, Parohia „Sfinţii Voievozi” din localitatea Ţăndărei şi-a serbat cel de-al doilea ocrotitor spiritual al parohiei şi anume Sfântul Apostol Filip.

Cu acest prilej, preoţii care fac parte din Cercul Pastoral Misionar Ţăndărei, sub protia preacucernicului părinte protopop Pătărlăgeanu Marian au oficiat slujba Sfintei Liturghii, după care a urmat slujba parastasului pentru ctitorul bisericii, Filip Lenş.

La sfârşitul slujbei, preacucernicul părinte Borza Mihail de la Parohia Luciu a ţinut un cuvânt de învăţătură în care a vorbit oamenilor prezenţi despre pregătirea pe care trebuie să o facă fiecare credincios în perioada postului pentru a primi cu bucurie vestea Naşterii Pruncului Iisus cât şi Sfânta Împărtăşanie. Tot în cuvântul său a vorbit şi despre Sfântul Apostol Filip care a transmis lui Natanael găsirea celui ce avea să mântuiască neamul omenesc.

După terminarea slujbei, oamenii care au participat la slujbă, alături de elevii prezenţi au participat la o agapă oferită de enoriaşii bisericii.

Related Posts

Sari la conținut