Lecţie catehetică demonstrativă la Parohia Giurgeni

Joi, 29 noiembrie 2012, a avut loc întâlnirea cercului catehetic Ţăndărei, la parohia” Sfinţii Împăraţi” din localitatea Giurgeni, judeţul Ialomiţa, unde s-a susţinut lecţia catehetică demonstrativă. Această lecţie a fost susţinută de către părintele Ignat Nicolae, având ca temă „Sfinţii – Prietenii lui Dumnezeu”.

La lecţie au participat preacucernicul părinte protopop Pătărlăgeanu Marian, preacucernici preoţi din cercul catehetic Ţăndărei şi 30 de copii de diferite vârste din parohie.

Folosindu-se de un bogat material informativ, preacucernicul Ignat Nicolae a vorbit celor prezenţi despre sfinţenie, despre sfinţi, importanţa lor în viaţa creştinilor, modul de viaţă pe care sfinţii îl adoptaseră şi cum trebuie să urmăm şi noi aceste modele de trăire pentru a ajunge la mântuirea noastră sufletească.

La sfârşitul lecţiei preotul Ignat Nicolae a oferit copiilor câte o iconiţă copiilor prezenţi ca să le fie călăuză în această viaţă şi să le amintească mereu de faptul că şi sfinţii au fost oameni,dar oameni care au ajuns alături de Dumnezeu, devenind prieteni ai Lui.

Related Posts

Sari la conținut