Slujba de sfinţire a lumânărarului de la parohia Platoneşti

Luni, 05 noiembrie 2012, după oficierea Sfintei Liturghii, la parohia „Sfinţii Împăraţi” din localitatea Platoneşti a avut loc sfinţirea lumânărarului de către PC Pr. Protopop Marian Pătărlăgeanu, alături de PPCC Preoţi ai Cercului Pastoral Ţăndărei, ridicat în partea stângă a bisericii.

Acest lumânărar a fost ridicat de către d-l primar Negraru Florinel, în memoria părinţilor dumnealui, adormiţi întru Domnul.

La slujba de sfinţire au participat oficialităţi locale şi credincioşi. După oficierea slujbei de sfinţire, PC Pr. Protopop Pătărlăgeanu Marian, a ţinut un cuvânt de învăţătură prin care a arătat celor prezenţi că dragostea de Biserică, de Dumnezeu si dorinţa de a face ceva pentru locaşul de închinăciune, nu rămâne niciodată nerăsplătită. A mulţumit apoi d-lui primar pentru dragostea pe care o arată faţă de Sfânta Biserică din Platoneşti şi l-a îndemnat să fie întotdeauna alături de PC Pr. Paroh Pavel Titel, în orice demers administrative-gospodăresc pe care-l va iniţia.

Momentul slujbei s-a încheiat cu pomenirea celor răposaţi, după care acesta a dăruit pachete cu alimente celor prezenţi.

Related Posts

Sari la conținut