Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Slobozia, Centru Slobozia

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Sfântul Ierarh Nectarie – ocrotitor al Parohiei Fetești Gară II
12 Noiembrie, 2017

În cinstea Sfântului Ierarh Nectarie – făcătorul de minuni,  la biserica parohială  cu hramul „Adormirea Maicii Domnului”  Parohia Fetești Gară II  s-a săvârșit miercuri 8 noiembrie 2017 slujba Vecerniei unită cu Litia și Acatistul  Sfântului.

Slujbele închinate Sfântului Nectarie au continuat a doua zi cu Utrenia  și  Sfânta Liturghie săvârșită de preoți din cercul Pastoral Misionar – Fetești sub protia Preacucernicului Părinte Protopop Marian Pătărlăgeanu. După Sfânta Liturghie au fost sfințite cele două troițe din curtea bisericii parohiale închinate Sfântului Ierarh Nectarie și Sfântului Mare Mucenic Efrem cel Nou.

Joi 9 noiembrie 2017 după amiază programul de rugăciune a continuat cu Taina Sfântului Maslu pentru cei bolnavi  trupește și sufletește, care cu credinţă au venit sa-I ceară Sfântului ajutor, știindu-L  că este grabnic ajutător și mare făcător de minuni.

Cuvântul de învăţătură fost ţinut de preotul Manolache Victor, care a vorbit despre virtuţile Sfântului  și despre puterea tămăduitoare pe care acesta a primit-o de la Dumnezeu, iar Preacucernicul Părinte Marian Pătărlăgeanu Protopop al Protopopiatului Fetesti i-a binecuvântat pe credincioșii prezenți la slujbă și i-a îndemnat să aibă evlavie la Maica Domnului și la Sfântul Ierarh Nectarie.

A consemnat Preot II Niţă Lucian, Parohia „Adormirea Maicii Domnului” Fetești Gară II , Protopopiatul Fetești.

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator