Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Fetesti, Centru Fetesti

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Şedinţă administrativă lunară cu preoţii din Protopopiatul Fetești
14 Iunie, 2017

Marți, 13 Iunie 2017, s-a desfăşurat la sediul Protopopiatului Fetești şedinţa administrativă lunară a preoţilor. În cadrul acestei şedinţe a participat ca delegat din partea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, preacucernicul părinte consilier  Neacșu Marcel Mihail, Sectorul Audit.

După ce a fost rostită rugăciunea Împărate Ceresc…, preacucernicul părinte Pătărlăgeanu Marian, Protopop de Fetești, a comunicat preoţilor adresele pe fiecare sector și parohie în parte primite de la Centrul Eparhial. S-a adus la cunoștință faptul că s-a luat act de diferitele aspecte și probleme întâlnite în parohii.

La inițiativa preacucernicul părinte consilier  Neacșu Marcel Mihail, de la Sectorul Audit, s-a rostit o Ectenie și rugăciune pentru sufletul preotului Tudora Ioan trecut la cele  veșnice în urmă cu șase săptămâni.

Preacucernicul părinte Toader Marian, preot II la parohia Pietroiu  a susținut referatul „Postul Sfinților Apostoli”.

Preacucernicul părinte consilier Neacșu Marcel Mihai a făcut o analiză economică a parohiilor. S-a analizat situația concretă a actelor de proprietate pentru fiecare parohie.

Doamna Stanchi Laura de la Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Fetești a comunicat preoților ultimile  adrese din partea Centrului Eparhial.

În aceeași zi s-a desfășurat și ședința cu personalul neclerical în care s-a discutat  probleme pentru bunul mers al parohiilor din cadrul Protopopiatului  Fetești.

Şedinţa administrativă s-a încheiat cu rugăciunea Cuvine-se cu adevărat.

A consemnat Secretarul de Protopopiat, preotul Adrian Marian.

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator