Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Fetesti, Centru Fetesti

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Şedinţă administrativă lunară cu preoţii din Protopopiatul Fetești
14 Aprilie, 2017

Marți, 11 aprilie 2017, s-a desfăşurat la sediul Protopopiatului Fetești şedinţa administrativă lunară a preoţilor. În cadrul acestei şedinţe a participat ca delegat din partea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Preacucernicul Părinte Consilier  Rusu Manuel, Sectorul Cultural.

După ce a fost rostită rugăciunea Împărate ceresc , Preacucernicul Părinte Pătărlăgeanu Marian, Protopop de Fetești, a comunicat preoţilor adresele pe fiecare sector și parohie în parte primite de la Centrul Eparhial. S-a adus la cunoștință faptul că s-a luat act de diferitele aspecte și probleme întâlnite în parohii.

Preacucernicul Părinte Voicu Ionuț de la parohia Gâldău a susținut referatul Rânduieli liturgice din Postul Sfintelor Paști.

Preacucernicul Părinte Consilier Rusu Manuel a adus lămuriri legate de problemele administrative ale parohiilor și de buna organizare a „Marșului pentru viață” de la Fetești din data de 25.03.2017.

Domnul Inspector Șef  Bâcu Laurențiu de la ISU Ialomița a comunicat preoților din Protopopiatul Fetești noile reglementări și regulamente  ISU privind  normele de protecție  și combatere la incendiu .

Doamna Stanchi Laura de la Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Fetești a comunicat preoților ultimele  adrese din partea Centrului Eparhial.

Şedinţa administrativă s-a încheiat cu rugăciunea Cuvine-se cu Adevărat.

 

A consemnat Secretarul de Protopopiat, Preotul Adrian Marian.

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator