Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Fetesti, Centru Fetesti

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Şedinţă administrativă lunară cu preoţii din Protopopiatul Fetești
15 Septembrie, 2016

Marți, 13 septembrie 2016, s-a desfăşurat la sediul Protopopiatului Fetești şedinţa administrativă lunară a preoţilor. În cadrul acestei şedinţe a participat ca delegat din partea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Preacuviosul Părinte Arhimandrit  Rafail Mîț, Vicar Episcopal.

După ce a fost rostită rugăciunea Împărate ceresc , preacucernicul părinte Marian Pătărlăgeanu, Protopop de Fetești, a comunicat preoţilor adresele pe fiecare sector și parohie în parte primite de la Centrul Eparhial. S-a adus la cunoștință faptul că s-a luat act de diferitele aspecte și probleme întâlnite în parohii.

Preacucernicul părinte Marian Adrian de la Parohia Sfântul Ilie Fetești, a susținut referatul cu tema: „ Provocările la care sunt supuși tinerii” și din partea Centrului Eparhial a fost citit referatul  „Cununia și administrarea canonică a acesteia. Impedimente și interdicții referitoare la oficierea cununiei”

Preacuviosul Părinte Arhimandrit  Rafail Mîț a adus lămuriri legate de problemele administrative ale parohiilor și a comunicat  adresele de la Centrul Eparhial.

Preacucernicul Părinte Protopop Pătărlăgeanu Marian a îndemnat preoții să participe cu enoriași la  sfințirea lucrărilor exterioare de la Catedrala Episcopală din Slobozia din data de 25 septembrie 2016.

Doamna asistent social Laura Stanchi a comunicat preoților că în data de miercuri 21 septembrie 2016 va avea loc la Protopopiatul Fetești o acțiune de donare de sânge.

S-au completat și adus diferite situații în scris privitoare la activitatea socială din parohii, filantropică, culturală și administrativă .

Şedinţa administrativă s-a încheiat cu rugăciunea Cuvine-se cu Adevărat.

 

A consemnat Secretarul de Protopopiat  Pr.  Adrian Marian.

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator