Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Movila, MOVILA

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Sărbătoarea Floriilor la Parohia Movila
14 Aprilie, 2017

Duminică, 9 aprilie 2017, când Biserica Ortodoxă prăznuiește Intrarea Domnului în Ierusalim, Preacucernicul Părinte Paroh Nicolae Chioveanu  dimpreună cu  toți credincioșii participanți la slujba Utreniei și la Sfânta Liturghie, au avut marea bucurie de a trăi momente înălțătoare de rugăciune cu grupul de cateheză al parohiei. În cuvântul de învățătură Preacucernicul Părinte Paroh le-a vorbit celor prezenți despre semnificația și importanța intrării triumfale a Mântuitorului în Ierusalim, dar și invitația de ai urma lui Hristos cu sufletele prin participarea la slujbele deosebite din Săptămâna Sfintelor Pătimiri.

La sfârșitul Sfintei Liturghii, copiii au prezentat un program religios intitulat „Sărbătoarea Floriilor la români” unde au cântat pricesne, au recitat poezii și au confecționat pentru enoriași felicitări și diferite obiecte specifice Sfintelor sărbători de Floriii și Paște.

Acest program s-a desfășurat în cadrul proiectelor aprobate de Ministerul Învățământului „Drumul cel Bun și Un gând bun pentru un suflet nevinovat”. Elevii fiind coordonați de doamnele profesoare Bunghez Emilia, Oancea Iuliana și Gegiu Ioana.

La final, Preacucernicul Părinte Nicolae Chioveanu a mulțumit copiilor și celor implicați în aceste proiecte după care toți elevii au primit daruri din partea bisericii și ramuri de salcie.

 

A consemnat Preacucernicul Părinte Paroh Nicolae Chioveanu  de la Parohia Movila

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator