Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Platonesti, PLATONE?TI

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Prima ediție „Culorile copilăriei” 1 Iunie 2017
9 Iunie, 2017

Parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena” Platonești, dimpreună cu Parohia „Sfinții Arhangheli​ Mihail și Gavriil” Lăcusteni, în colaborare cu Școala Gimnazială Platonești, Primăria Platonești și Asociația „Eleison” au organizat pentru toți copiii​ comunității noastre prima ediție dedicată acestora intitulată ,,Culorile copilăriei”.

Un amplu program plin de voie bună, cântec, dans, desene pe asfalt, lansare de lampioane, dulciuri și răcoritoare, a făcut deliciul copiilor care au fost încântați și fericiți de toată atenția îndreptată asupra lor.

Preacucernicul preot Radu Adrian de la Parohia Lăcusteni a susținut un frumos program de cântece împreună cu grupul de copii „Micii Arhangheli” pregătiți de dumnealui, încântând urechile auditoriului și fiind răsplătiți cu ropote de aplauze.

La lăsarea serii toți cei prezenți, cadre didactice, oficialități locale, părinți și copii au înălțat lampioane, împânzind cerul cu dorințele fiecărui copil în parte, nădăjduind ca pe viitor să le fie și îndeplinite.

 

A consemnat preacucernicul preot Pavel Titel de la Parohia Platonești.

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator