Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Slobozia, Centru Slobozia

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Hram la Parohia „Sfântul Ierarh Spiridon” Țăndărei
14 Decembrie, 2017

Marți, 12 decembrie 2017 parohia Sfântul Ierarh Spiridon Țăndărei, a îmbrăcat haine de sărbătoare cinstindu-l pe Sfântul Ierarh Spiridon ocrotitorul sfintei biserici. Cu această ocazie cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor au fost aduse spre închinare racla cu moaștele Sfântului Ierarh Nectarie de la Eghina de la Parohia Fetești Gară II.

Sfânta Liturghie a fost săvârșită de preoții din cercul Pastoral Misionar Țăndărei sub protia Preacucernicului Părinte  Marian Pătărlăgeanu, Protopop al Protopopiatului Fetești

Preacucernicul Părinte  Tudose Nicolae, preot paroh la Parohia Sfântul Gheorghe Slobozia a  ținut un cuvânt de învățătură în care a prezentat viața și minunile Sfântului Ierarh Spiridon ocrotitorul acestei biserici.

Preacucernicul Părinte Paroh Marian Pătărlăgeanu a mulțumit tuturor pentru prezența și implicare la sărbătoarea parohiei.

La finalul slujbei a avut loc o agapă frățească și  fiecare enoriaș prezent a primit din partea parohiei câte un pachet.

 

A consemnat preot Marian Adrian, Secretar Protopopiatul Fetești.

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator