Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Slobozia, Centru Slobozia

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Elevii școlii Generale Gâldău descoperă frumusețea Tradițiilor creștine în cadrul Săptămânii Școala Altfel
11 Mai, 2016

Vineri, 22 aprilie, în cadrul Saptamanii Școala Altfel, elevii ciclului primar ai Școlii Gâldău însoțiți de domnul și doamnele învățătoare precum și de câțiva părinți, au raspuns invitației părintelui Ionuț Voicu de a vizita sediul Protopopiatului Fetești. Aici micuții au încondeiat ouă- și au vizionat un filmuleț despre arta încondeierii ouălelor. Un rol important la această activitate l-a avut doamna Cioroianu Doinița, precum și doamna Daniela Buche. Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului a oferit elevilor prăjituri și suc.
Călătoria a continuat la Biserica Vlașca. Micuții au fost întampinați de parintele Paroh Duță Marin și Doamna Preoteasă ce au vorbit despre frumoasa biserică la care slujesc.
Următorul obiectiv a fost Catedrala din Fetești. Părintele Nicolae Păun a prezentat elevilor biserica și a explicat etapele pictării unei biserici, aici desfășurându-se un șantier de pictură nouă în tehnica fresco. Mai departe, prin bunavoința doamnei Ana Maria, elevii au avut posibilitatea de a vedea sediul Radio Orion Fetești și a descoperi cum se emit știrile și muzica pe calea undelor. Ultimul obiectiv a fost Biserica Sfântul Ilie unde părintele Marian Adrian i-a primit cu multă caldură și bucurie. La întoarcere copiii au văzut avionul din curtea Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară Fetești.

Elevii au fost încântați de această vizită și au transmis și  părinților bucuria lor.

A consemnat preotul Voicu Ionuț Costinel.

 

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator