Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Fetesti, Centru Fetesti

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Conferința regională din cadrul Proiectului JUSTROM
22 Iunie, 2017

Vineri, 16 iunie 2017, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Fetești, reprezentat de doamna asistent social Stanchi Laura, a participat în calitate de invitat, la Conferința regională din cadrul Proiectului JUSTROM, la sediul Casei de Cultură din Municipiul Fetești.

Evenimentul a avut ca scop informarea partenerilor și actorilor relevanți de la nivel național despre programul pilot JUSTROM, dar și consolidarea parteneriatelor în vederea implementării cu succes a programului.

Programul are ca scop îmbunătățirea accesului la justiție al femeilor rome și urmărește să împuternicească femeile rome prin creșterea gradului de conștientizare a acestora cu privire la discriminare, mecanismele de plângere existente, modul cum acționează sistemul de justiție și instituțiile existente pentru apărarea drepturilor omului.

Cuvântul de deschidere, prezentarea proiectului național JUSTROM, precum și stadiul  implementării proiectului de la nivelul județului Ialomița au fost făcute de domnii: Mădălin Morteanu-coordonator proiect și Ghiță Eugen-jurist.

În încheierea conferinței toți cei prezenți  au participat la o sesiune de întrebări și răspunsuri, fiecare invitat vorbind despre modul în care se implică în sprijinirea persoanelor de etnie romă.

 

A consemnat asistent social STANCHI LAURA-ALINA, Protopopiatul Fetești.

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator