Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Slobozia, Centru Slobozia

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
12 septembrie 2017 – Şedinţă administrativă lunară cu preoţii din Protopopiatul Fetești
15 Septembrie, 2017

Marți, 12 Septembrie 2017, s-a desfăşurat la sediul Protopopiatului Fetești şedinţa administrativă lunară a preoţilor. În cadrul acestei şedinţe a participat ca delegat din partea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor,  preacucernicul părinte Nicușor – Silviu Dascălu, Consilier Mass –  Media.

După ce a fost rostită rugăciunea Împărate Ceresc…, preacucernicul părinte Marian Pătărlăgeanu, Protopop de Fetești, a comunicat preoţilor adresele pe fiecare sector și parohie în parte primite de la Centrul Eparhial. S-a adus la cunoștință faptul că s-a luat act de diferitele aspecte și probleme întâlnite în parohii.

Preacucernicul părinte Toader Giorgian, preot paroh la parohia Săveni din Protopopiatul  Fetești  a susținut referatul  „Anul omagial al icoanelor”   

Preacucernicul părinte Dascălu Nicușor, Consilier Mass – Media  a îndemnat preoții să aibă o activitate mai intensă în parohiile lor și acestea să fie mediatizate pe rețelele de socializare, apoi a făcut o analiză economică a debitelor și a adus lămuriri  legate de problemele administrative ale  parohiilor.

Doamna Laura Stanchi de la Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Fetești a comunicat preoților ultimele  adrese din partea Centrului Eparhial.

Şedinţa administrativă s-a încheiat cu rugăciunea Cuvine-se cu Adevărat.

A consemnat Secretarul de Protopopiat, Preotul Adrian Marian.

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator