Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Fetesti, Centru Fetesti

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
11 octombrie 2016 – Şedinţă administrativă lunară cu preoţii din Protopopiatul Fetești
17 Octombrie, 2016

Marți, 11 octombrie 2016, s-a desfăşurat la sediul Protopopiatului Fetești şedinţa administrativă lunară a preoţilor. În cadrul acestei şedinţe a participat ca delegat din partea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Preacucernicul Părinte Nicușor Silviu Dascălu, Consilier Mass-Media.

După ce a fost rostită rugăciunea Împărate ceresc , preacucernicul părinte Marian Pătărlăgeanu, Protopop de Fetești, a comunicat preoţilor adresele pe fiecare sector și parohie în parte primite de la Centrul Eparhial. S-a adus la cunoștință faptul că s-a luat act de diferitele aspecte și probleme întâlnite în parohii.

Preacucernicul părinte Piperea Ciprian de la Parohia Stațiunea Mărculești , a susținut referatul cu tema: „Tinerii credincioși din biserică ” .

Preacucernicul Părinte Nicușor Silviu Dascălu, Consilier Mass-Media a adus lămuriri legate de problemele administrative ale parohiilor și a comunicat  adrese de la Centrul Eparhial.

Preacucernicul Părinte Protopop Pătărlăgeanu Marian a îndemnat preoții să participe cu enoriași  în perioada 4-9 noiembrie 2016  cu ocazia sărbătoriri hramului „Soborul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil” din Slobozia unde se vor închina la Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Nicula din cadrul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului, și Clujului, Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului .

S-au completat și adus diferite situații în scris privitoare la activitatea socială din parohii, filantropică, culturală și administrativă .

Şedinţa administrativă s-a încheiat cu rugăciunea Cuvine-se cu Adevărat.

 

A consemnat Secretarul de Protopopiat  Pr.  Adrian Marian.

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator