Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Fetesti, FETEŞTII SFÂNTUL ILIE

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Pentru Voluntariat!
13 Mai, 2016

În perioada 9-15 mai 2016, la nivel național se desfășoară Săptămâna Națională a Voluntariatului, sub egida : Orice zi e bună pentru a fi voluntar!, menită să promoveze în rândul tinerilor activitățile de voluntariat.

Cu această ocazie, în data de 10 mai 2016, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Fetești, a organizat la sediul Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară Fetești, o activitate de promovare a voluntariatului în rândul elevilor liceeni.

Doamna Stanchi Laura, asistent social în cadrul Biroului de Asistență Socială, le-a vorbit celor 50 de elevi prezenți, despre: beneficiile voluntariatului, despre importanța actului de voluntariat, despre posibilitățile acestora de a se implica în activitățile de voluntariat, despre formele de voluntariat și le-a prezentat, ca și exemplu, o serie de activități de voluntariat, desfășurate în cadrul Biroului de Asistență Socială.

Elevii și-au împărtășit și ei din experiențele legate de acest tip de activitate și au promis că, pe viitor se vor implica mai mult în activitățile de volutariat.

 

A consemnat asistent social STANCHI LAUR-ALINA, Protopopiatul Fetești.

 

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator